×
 

Welkom bij COS3I Stratum

Vanaf 1 februari 2019 biedt samenwerkingsverband COS3I voor een gezonde levensstijl allerlei diensten aan vanuit het Cruydenhuisch te Stratum. Lekker dicht bij huis kennis maken met leuke activiteiten. Hebt uzelf iets dat uw wijkgenoten wenst te bieden dan kan dat ook.

COS3I staat voor Community voor Sociale Inclusie, Integratie en Innovatie. Het is een initiatief van de Stad van Morgen gericht op het stimuleren van betrokkenheid in het ontwikkelen van een gezonde wijk. We verzamelen allerlei ondernemers die iets bij kunnen dragen aan onze gezondheid, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk, emotioneel of vanuit bewustwording.

www.stadvanmorgen.com

Ondernemerschap 21e eeuw

Ondernemen in de 21e eeuw omvat veel meer dan klantenwerving en een verlies en winst rekening. We hebben te maken met enorme opgaven lokaal en in de wereld.

Where

(Map )

When

Every Thursday from 14:00 until 17:00

Aan de hand van de 5 krachten van succesvol ondernemen en het 4 x winst principe gaan we uw ondernemerschap (of plannen) aanscherpen. Dat doen we gedurende 7 donderdagmiddagen. De eerste is een introductie, de andere donderdagen zijn werksessies die inzoomen in iets concreets.

Meld u aan via jp@stadvanmorgen.com. Er zijn maximaal 10 plaatsen per sessie.  

COS3I Partners

Elke partner heeft een eigen authentieke specialisatie waar u gebruik van kunt maken. Sommige partners hebben vaste tijdschema's anderen zijn dynamisch flexibel te boeken.
Tarot lezing
Tarot lezing
De magische kaarten worden al eeuwen geraadpleegd voor levensvraagstukken. Ze bieden inzicht en een verhaal waar velen houvast aan vinden tijdens de veelal lastige uitdagingen van het leven. Wilt u het een keer proberen? Maak gerust een afspraak.
Ondernemerschap 21e eeuw
Ondernemerschap 21e eeuw
Ondernemen wordt vaak geassocieerd met "geld verdienen". Dat is de oude opvatting. Tegenwoordig gaat ondernemen over het creëren van waarden die bijdragen aan het oplossen van de grote hedendaags uitdagingen. Hoe doe je dat?
More items >