×
 

Theemobiel van Cultuurnomaden gaat door Doornakkers!

Zaterdag 23 juli 2016 is het de bedoeling dat de nieuwe theemobiel van de Cultuurnomaden zo tegen het middaguur op het Dirigentplein wordt gestationeerd. Vlakbij de Plus supermarkt komt het "karretje" die middag te staan. Dan kan je lekker een kopje thee komen halen bij de theemobiel. Woensdag middag 27 juli 2016 is kledingruilatelier # Awesome aan de beurt.
Theemobiel van Cultuurnomaden gaat door Doornakkers!

Speciaal voor alle bewoners van Doornakkers. Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom. De theemobiel "logeert" bij Berckelhof. De theemobiel kan mogelijk komende woensdag 27 juli 2016 Kledingruilatelier # Awesome aandoen. Aan de voorzijde van # Awesome aan de Jan van Riebeecklaan 2 kan men een lekker kopje thee komen drinken. Men is van harte welkom. # Awesome is dan open van 14:00 uur t/m 16:30 uur. Op andere dagen kun je de theemobiel overal in Doornakkers tegenkomen. Vrijwilligers van de Cultuurnomaden zetten het theewater op. Mini Smulders van de Cultuurnomaden is een grote spil bij de Cultuurnomaden. Ieder einde van het schooljaar, komen de Cultuurnomaden met wat nieuws. Ooit was het Wigwams van de indianen bouwen. Ook vliegers maken was een van de projecten. Afgelopen jaar was het thema Beestenboel. Men trok toen met een optocht door een klein gedeelte van de wijk. Nu is er de prachtige Theemobiel.

De theemobiel is van oorsprong een groot formaat fietskar. De fietskar is na een oproep geschonken door familie Peters. Een aantal vrijwilligers heeft de fietskar vervolgens omgetoverd tot de huidige theemobiel.

Images

8 Email

Related