×
 

WIJKINFO informatieavond n.a.v. inbraken

Het aantal inbraken in de stad is het afgelopen jaar gestegen. Daar willen we wat aan doen. De Gemeente Eindhoven wil samen met de politie en de bewoners van Doornakkers en Tongelresche Akkers de krachten bundelen en het aantal inbraken flink verminderen. Daarom organiseren we een informatieavond over manieren om inbraak te voorkomen.
WIJKINFO informatieavond n.a.v. inbraken

Where

Josef Israelslaan 2 (Map )
boven in de toeloop

When

23 jun 2016 from 19:30 until 21:00

We willen graag weten hoeveel personen aanwezig zijn. U kunt zich tot 19 juni aanmelden voor deze avond. Bij voorkeur per e-mail naar inbraakpreventie@eindhoven.nl of telefonisch 040-2388346 let op vol=vol

Ervaringsdeskundige Theo Korsten zal u deze avond laten zien hoe inbrekers naar uw wijk kijken. Jarenlang "verdiende hij de kost"als inbreker. Nu doet hij het tegenovergestelde en geeft hij beveiligingstips en advies op gebied van inbraak- en diefstalpreventie. Theo is met een fotocamera bij u in de buurt geweest. Hij laat u op deze  avond zien welke huizen het grootste risico lopen een inbreker op bezoek te krijgen. Aan het eind van de avond gaat u naar huis met een aantal tips waarmee u zelf en met andere buurtbewoners samen aan de slag kunt om uw wijk veiliger te maken.

Alvast een extra tip: zorg dat uw woning er bewoond uitziet als u van huis gaat. Stadstoezicht zorgt voor extra toezicht in uw buurt tijdens de bijeenkomst.

We ontmoeten u graag op 23 juni!!

heeft u vragen over de informatieavond, dan kunt u contact opnemen met Eric van Doren, 040-2388335, e.van.doren@eindhoven.nl

8 Email

Related