×
 

Enquête betaalbaar elektrisch rijden met deelauto’s…. Iets voor u?

Enquête betaalbaar elektrisch rijden met deelauto’s…. Iets voor u?

Geachte bewoner van de wijk Meerhoven,

We willen peilen of er (voldoende) belangstelling is om met de inzet van elektrische deelauto’s in Meerhoven voor elkaar te krijgen wat we allemaal graag willen: schone lucht (minder CO2 en fijnstof), meer ruimte om te spelen en te verblijven (minder blik in de straat) en meer groen! Niet onbelangrijk: De kosten van het rijden met deelauto’s zijn aanzienlijk lager dan die van een eigen auto.

Wij vragen je om zoveel mogelijk mensen in je omgeving attent te maken op deze enquête en te vragen deze daadwerkelijk in te vullen. Het makkelijks kan dat door deze mail door te sturen.

Wij vragen je onderstaande link aan te klikken en de vragen hierin te beantwoorden. Vergeet niet op de verzendknop te klikken, de informatie komt anders niet bij ons: https://docs.google.com/forms/d/1WLd_dXGJYAlkArjYz9WUc0LZF-Kybe09kMywstatHLU/viewform?edit_requested=true 

Om je een idee te geven waar we het over hebben: onlangs is in de wijk Lombok (Utrecht) een project gestart. Op https://youtu.be/i0gRcwNbj8o kun je zien hoe zij het daar doen. You find the english version https://youtu.be/4FehqeU62Jk.

Op 16 januari 2017 sluit de enquête en maken we de balans op. We zullen je informeren over de uitslag en de vervolgstappen.

Alvast erg bedankt voor de medewerking!

Namens de initiatiefnemers

Harry van der Kallen, Zandoever 13 06 - 53 41 06 18
Lars Boelen 06 - 23 86 10 80

8 Email
Keywords : 

Related

Project Buurauto Meerhoven - 2 weken uitproberen
Project Buurauto Meerhoven - 2 weken uitproberen
Autodelen wordt steeds populairder. Bezit raakt uit en gebruik wordt de nieuwe norm. Het delen van een elektrische auto is goedkoper dan het hebben van een eigen auto.  Bovendien is het duurzaam;  Het zorgt voor een betere luchtkwaliteit en samen verlagen we de parkeerdruk in Meerhoven. Met autodelen draag je  bij aan een beter milieu en het verminderen van de CO2 uitstoot.
Elektrisch rijden in Eindhoven
Elektrisch rijden in Eindhoven
Laadpalen en parkeerplaatsen voor uw elektrische auto in Eindhoven?