×
 

Feel Good park - lekker eten in het park

Het FeelGood park is een eethuisje midden in een park: Park Meerland, aan de rand van Eindhoven. Waar je lekker, vers en werelds kunt eten, met aandacht bereidt van zoveel mogelijk biologische en lokale ingrediënten. Een plek waar ongedwongenheid de boventoon voert. Waar je terecht kunt met je vrienden of je gezin en ook je laptop open kun slaan. Kinderen kunnen er ook lekker zichzelf zijn. 
Feel Good park - lekker eten in het park

Bekijk de brochure voor meer info over het Feelgood Park via deze link.

Duurzaamheid

Het FeelGood Park wil bijdragen aan een duurzame maatschappij. Ze bouwen zoveel mogelijk met gebruikte materialen die nog in uitstekende staat zijn maar helaas al zijn afgedankt door de woningbouw etc. Daarbij willen ze zo snel mogelijk klimaatneutraal zijn. Het eten zal zoveel mogelijk bereid worden met lokale, zo mogelijk biologische ingrediënten.

Financiering

De grond is inmiddels gekocht. De bouwtekeningen liggen klaar. De kavel wordt momenteel bouw klaar gemaakt om begin februari te gaan bouwen. 

Voor de inrichting en afwerking hebben ze hulp nodig! Daarom zijn ze een crowdfunding gestart. Met jouw hulp kunnen ze het volgende realiseren:

  • € 1.000,- Pizza-oven
  • € 5.000,- interieur eethuisje
  • € 15.000,- Keuken apparatuur
  • € 4.000,- Houten terras aan het water met echte bomen en hangmat-punten

Maak het verschil

Door middel van voor-inkoop kun je een bijdrage leveren; denk daarbij aan een koffiekaart of enkele diners of een verjaardag diner met je familie of vrienden. 

Lees meer op https://crowdaboutnow.nl/campagnes/feelgood-park

8 Email

Related