×
 

Hulp bij energie besparen en subsidie aanvragen

Www.slimwonenplus.nl geeft u informatie op maat over duurzame energiebesparing. Check uw energieverbruik en bekijk de bespaartips. Zoek praktische informatie op over het energiezuiniger maken van uw woning en vind een betrouwbaar bedrijf dat u hierbij kan helpen. Via Facebook houdt SlimWonen+ haar volgers op de hoogte van interessant en actueel nieuws.
Hulp bij energie besparen en subsidie aanvragen

 

Milieuwethouder Nicole Ramaekers (gemeente Veldhoven) is blij met energieloket SlimWonen+: “Jaarlijks geven we gemiddeld één maandsalaris uit aan energie. Maar liefst één op de vijf huishoudens maakt zich hier zorgen over en wil er iets aan doen. SlimWonen+ maakt de zoektocht naar goedkoper en duurzamer wonen eenvoudiger en biedt ook nog persoonlijke, professionele begeleiding. Daarmee draagt SlimWonen+ bij aan het realiseren van de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente Veldhoven.”

ENERGIEBESPAREN DOE JE NU!

SlimWonen+ is gekoppeld aan de landelijke campagne ‘Energiebesparen doe je nu’. Deze campagne richt zich op de rijkssubsidieregeling voor energiebesparende maatregelen. Eigenaren van bestaande woningen krijgen tot 20% subsidie wanneer ze twee of meer energiebesparende

maatregelen uitvoeren. Ook Verenigingen van Eigenaren (VvE) kunnen gebruik maken van deze rijkssubsidieregeling. Geïnteresseerden worden vanuit de campagnewebsite direct doorverwezen naar SlimWonen+, het lokale informatiepunt voor deze en al bestaande subsidieregelingen.

PARTNERS SLIMWONEN+

SlimWonen+ wordt ondersteund door een regionaal platform van bedrijven, lokale initiatieven en deelnemende gemeenten. Deelnemende bedrijven voldoen aan kwaliteitscriteria en waar mogelijk worden lokale bedrijven ingezet. SlimWonen+ heeft geen winstoogmerk en is er voor huiseigenaren. Eerder was het loket al beschikbaar voor de gemeenten Best, Geldrop-Mierlo en Waalre. Sinds 1 december zijn ook de gemeenten Eindhoven, Helmond, Nuenen en Veldhoven aangesloten. U vindt uw eigen lokale loket via www.slimwonenplus.nl

Bron: Gemeentenieuws Veldhoven 14 december 2016

 

8 Email
Keywords : 

Related

Grip op je energie - 14 november VOL
Grip op je energie - 14 november VOL
Hoor 14 november of er nog iets te verdienen valt op je energierekening. On the 14th of November we organise an evening about your energy bills. 14 november is volgeboekt en ook een extra avond op 28 november zit al vol.