×
 

Prikgroep Waterrijk van start

Zoals u misschien weet wordt er elke tweede zondagochtend en laatste maandagochtend van de maand in Meerhoven zwerfafval opgeruimd. Vrijwilligers trekken dan vanaf een vast punt door de wijk. Binnenkort start er een nieuw team op de eerste maandagochtend van de maand vanuit Waterrijk. Meedoen? Stuur een mailtje naar info@duurzaammeerhoven.nl, zodat we een grijper, hesje en ring voor de vuilniszak voor je kunnen regelen.
Prikgroep Waterrijk van start

Where

Bij de Vijzel in park Meerland (Map )

When

07 jan 2019 from 10:00 until 11:30

Tijdens de vrijwilligersavond in november is er een oproep gedaan voor een coördinator voor een zwerfafval groep in Waterrijk. Direct stak Leo zijn hand op. Met enthousiasme gaat hij aan de slag. Dus zin om ook 1x per maand 1 à 2 uur te wandelen en direct zwerfafval op te ruimen? Laat het ons weten.

De werkwijze is als volgt. Enkele dagen voor de eerste maandag van de maand stuurt Leo alle prikkers een herinneringsmailtje. Op de ochtend zelf verzamelt de groep zich om 10.00 uur bij De Vijzel in het park aan de kant van Waterrijk. Onderling wordt afgesproken wie waar gaat prikken en dan gaat de groep in twee- of drietallen aan de slag. Na gedane arbeid gaat iedereen weer zijns weegs.

De volle vuilniszakken geven een voldaan gevoel, je bent lekker buiten en in beweging. Kortom een heerlijk ontspannen ochtend. Geef je op en doe mee.

info@duurzaammeerhoven.nl.

 

9 december 2018
Inge Kouw / Leo Toonen / Antoon Hermsen

8 Email
Keywords : 

Related

Adopteer een straat - plantjes
Adopteer een straat - plantjes
De vrijwilligers die meedoen met Prik-je-mee hebben de gelegenheid gehad om plantjes te bestellen om perken in de straat mee aan te kleden. Twee vrijwilligers hebben hieraan meegedaan.
Prik-je-mee
Prik-je-mee
Iedere tweede zondag, laatste maandag en 1e donderdag van de maand wordt er zwerfafval opgeruimd door een groep vrijwilligers. Meehelpen? Meldt je aan.
Prik-je-mee blij met ondersteuning van Brouwers Groenaannemers
Prik-je-mee blij met ondersteuning van Brouwers Groenaannemers
Prik-je-mee is de noemer waaronder 3x per maand door vrijwilligers zwerfafval wordt opgeruimd in Meerhoven. Om hun werk te kunnen doen hebben ze grijpers en vuilniszakken nodig. Deze krijgen ze van Brouwers Groenaannemers. Daarom vandaag een stukje over dit bedrijf.
Zwerfafval in de Waterwereld.  Ach, het valt wel mee.
Zwerfafval in de Waterwereld. Ach, het valt wel mee.
Vandaag met onze vaste ploeg een rondje Waterwereld gelopen en ontdekte dat het niet mee viel met de hoeveelheid zwerfaval in ons deel van de wijk.
Prik-je-mee
Prik-je-mee
Laatste maandag van de maand.
Prik-je-mee gefêteerd door McDonalds
Prik-je-mee gefêteerd door McDonalds
Zwerfafval opruimen loont.
Prik-je-mee
Prik-je-mee
I.v.m. Pasen prikken we op 4 april i.p.v. op 28 maart.
Prik-je-mee
Prik-je-mee
Zwerfafval opruimen.