×
 

Proeftuin Meerhoven officieel gestart

Onlangs werden de handtekeningen gezet onder een beheersovereenkomst tussen Proeftuin Meerhoven en de gemeente voor een stuk grond op Park Forum in Meerhoven. Het gaat goed met de stadslandbouw in Eindhoven. Op zondagochtend is iedereen welkom voor een praatje of om mee te helpen. Het adres is Park Forum, tussen de Biomassacentrale en de Meerhovendreef langs het fietspad. De koepel van gele buizen springt het meest in het oog. Voor meer informatie en de tijden kijk op https://www.onsplatform.tv/proeftuinmeerhoven/.
Proeftuin Meerhoven officieel gestart

Proeftuin Meerhoven Coöperatie U.A.
Proeftuin Meerhoven is een nieuw initiatief in collectieve buurtmoestuinbeleving. Het is een coöperatie voor consumenten en producenten. Een vereniging waarin professionele kwekers en bewuste consumenten samenwerken aan gezond en lekker eten, buiten-gewoon genieten en ont-moeten. Nog een functie van de Proeftuin is te experimenteren met verschillende soorten en rassen. We vermeerderen planten en winnen eigen zaad dat zich elke generatie meer aanpast aan de lokale situatie. Dat is goed voor de biodiversiteit en klimaat adaptatie.

En jij kunt ook meedoen! De Proeftuin is onder andere nog op zoek naar een aantal bestuursleden, producenten en uiteraard consumenten! Je kan de Proeftuin steunen als vrijwilliger, door lid te worden of een gift te doen (geld of in-natura). Stekjes en planten (vooral bessenstruiken) zijn van harte welkom.

Voor meer informatie bezoek de website https://www.onsplatform.tv/proeftuinmeerhoven/ of stuur een mail naar proeftuin@meerhoven.nl, of ga eens langs op zondagochtend.

Images

8 Email
Keywords : 

Related

Park Forum Popup Nursery
Park Forum Popup Nursery
Op dinsdag 14 juni jl. was er een eerste verkennende bijeenkomst over de popup buurtmoestuin op Park Forum. De volgende bijeenkomst is op dinsdag 5 juli. We gaan dan zeker ook weer op de locatie kijken. Want onze handen jeuken om aan de slag te gaan.
Park Forum Nursery
Park Forum Nursery
Bijeenkomst voorstel popup buurtmoestuin op Park Forum
Park Forum Nursery
Park Forum Nursery
Bijeenkomst voorstel popup buurtmoestuin op Park Forum