×
 

Inloopspreekuren voor mantelzorgers in augustus

De Gemeente Geldrop-Mierlo organiseert inloopbijeenkomsten voor Mantelzorgers in onze gemeente. Er zijn twee soorten bijeenkomsten: 1. Bijeenkomsten waar Mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uit kunnen wisselen. 2. Bijeenkomsten waar u terecht kunt voor al uw vragen rondom mantelzorg.
Inloopspreekuren voor mantelzorgers in augustus

In de maand augustus organiseert de Gemeente Geldrop-Mierlo  weer verschillende inloop- en ontmoetingsmogelijkheden voor mantelzorgers.

Waar en wanneer kan ik terecht?

Wat: Mantelzorgers ontmoeten mantelzorgers

Wanneer: woensdag 7 augustus

Hoe laat: 11.00 tot 13.00 uur

Waar: Heerenhuys 23, Geldrop

Wat: Inloopspreekuur voor mantelzorgers

Wanneer: woensdag 7 augustus

Hoe laat: 15.00 uur tot 17.00 uur

Waar: Hof van Bethanië, Heer van Scherpenzeelweg 9, Mierlo

Wat: Inloopspreekuur voor mantelzorgers

Wanneer: donderdag 22 augustus

Hoe laat: 18.00 uur tot 20.00 uur

Waar: Gemeentehuis Geldrop, Dwarsstraat 70, Geldrop

Waarvoor kunt u terecht?

De klantadviseur biedt ondersteuning bij het regelen van allerlei praktische zaken en wijst bijvoorbeeld de weg hoe u de zorg voor een naaste (tijdelijk) over kunt dragen. Ook beantwoordt de klantadviseur vragen over de combinatie van werk en mantelzorg, jonge mantelzorgers, lotgenotencontact, waar de juiste hulp te vinden is, welke financiële regelingen er zijn en hoe u een indicatie aanvraagt. Naast de praktische kanten spelen bij mantelzorgers ook vragen hoe zij zelf met deze zorgtaak omgaan. Hierbij gaat het om vragen als: hoe kom ik weer aan mijzelf toe, hoe geef ik mijn grens aan, of hoe moeilijk het is om zorg over te dragen.

Bij de bijeenkomsten ‘Mantelzorgers ontmoeten mantelzorgers’ ontmoet u lotgenoten en kunt u met elkaar ervaringen delen, of uw verhaal kwijt bij iemand die weet wat het inhoudt om mantelzorger te zijn.

Gratis deelname

Deelname is gratis en u hoeft zich niet aan te melden. U kunt gewoon binnenlopen.

 

8 Email

Related