×
 

Nieuws

Rss |
IFrame embed
Inloopspreekuren voor mantelzorgers in augustus
Inloopspreekuren voor mantelzorgers in augustus 09-08-2019
De Gemeente Geldrop-Mierlo organiseert inloopbijeenkomsten voor Mantelzorgers in onze gemeente. Er zijn twee soorten bijeenkomsten: 1. Bijeenkomsten waar Mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uit kunnen wisselen. 2. Bijeenkomsten waar u terecht kunt voor al uw vragen rondom mantelzorg.
Read more >
Alle dak- en thuisloze jongeren een dak boven hun hoofd
Alle dak- en thuisloze jongeren een dak boven hun hoofd 22-03-2019
In een welvarend land als Nederland zou geen enkele jongere op straat moeten leven of noodgedwongen steeds op wisselende plekken verblijven. Met die ambitie lanceert staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) het Actieprogramma Dak- en Thuisloze Jongeren.
Read more >
Combinatie arbeid en mantelzorg gaat vaak goed, maar intensieve mantelzorgers ervaren wel een lagere kwaliteit van leven
Combinatie arbeid en mantelzorg gaat vaak goed, maar intensieve mantelzorgers ervaren wel een lagere kwaliteit van leven 18-02-2019
‘Combinatie arbeid en mantelzorg gaat vaak goed, maar intensieve mantelzorgers ervaren wel een lagere kwaliteit van leven’ Dat is één van de conclusies van een onderzoek van het SCP naar de combinatie van mantelzorg en werk.
Read more >
Wijkteam Mierlo
Wijkteam Mierlo 22-03-2019
Op donderdag 14 februari 2019 werd het wijkteam in Mierlo feestelijk geopend.
Read more >