×
 

Kerstlichtshow Rode Kruislaan van start en zet zich in voor de AED's van Woenselse Heide

Wie in de donkere dagen voor kerst door de Rode Kruislaan rijdt, kan de versieringen aan een aantal huizen haast niet missen. De lampjes zijn ten opzichte van vorig jaar verdubbeld. Deze show is dagelijks gratis te bekijken om 17.00-18.00-19.00 uur en duurt ongeveer 15 minuten. Maar wist je dat ze dit jaar ook geld inzamelen voor de AED's voor onze wijk?

Kerstversieringen in en rond het huis, het wordt steeds meer. Zo ook op de Rode Kruislaan in Eindhoven. Na het enorme succes van vorig jaar is er weer hard gewerkt door de bewoners van Rode kruislaan 91-93-95 en 97 om een weer mooie kerstshow op te zetten. Dit keer met meer dan een verdubbeling van het aantal gebruikte  lampjes.

Het bureninitiatief zorgt er voor dat vier woonhuizen naast elkaar zijn versierd met lampjes die alle kleuren van de regenboog kunnen aannemen, en bewegen op de maat van de muziek. Een unieke ervaring en mooie manier om te genieten van de kerstsfeer.

Bijzonder dit jaar is dat er tijdens de kerstshows een collectebus aanwezig is. Als je de show mooi vind, kun je een donatie doen ten behoeve van de AED's voor Woenselse Heide.  Er zijn al een aantal acties geweest de afgelopen tijd, en met succes mag wel gezegd worden. De bewoners van Woenselse Heide hebben enorm geholpen met hun donaties. Maar er is nog een klein resterend bedrag dar bij elkaar gesprokkeld moet worden.  Dit is nodig om de AED's te kunnen verzekeren. Het gaat nog maar om 183 euro! 

Kom dus kijken naar deze mooie lichtshow en doe een donatie in de collectebus. Natuurlijk mag je ook nog steeds geld overmaken op  NL40 INGB 000 7616128 t.n.v. buurtpreventie Woenselse Heide , onder vermelding van Hartveilig Woenselse Heide.

SAMEN, VOOR ELKAAR. Het is een mooie kerstgedachte dat we dit met zijn allen voor elkaar gaan krijgen!

Van 6 december t/m 26 december zijn er dagelijks shows met prachtige kerstmuziek, waarbij als extraatje een toegift bij de shows van 19.00 uur.

Tussen kerst en nieuwjaar van 27 december t/m 31 december is er nieuwe/andere show te bewonderen met een nieuwjaars-tintje en popmuziek van toen en nu.

De kerstlichtshow op Facebook volgen? dat kan!  https://www.facebook.com/kerstlichtshow/

 

8 Email

Related