×
 

Hartveilig WH

Rss |
IFrame embed
Foto's nieuwjaarsreceptie BPWH en nieuwjaarsreceptie In de Bergen
Foto's nieuwjaarsreceptie BPWH en nieuwjaarsreceptie In de Bergen 28-01-2020
Op de beide nieuwjaarsrecepties werd bekend gemaakt dat de speculaaspoppen actie, dit jaar voor de AED, een succes was. Er werd door In de Bergen een cheque overhandigd aan Mieke Voll voor de aanschaf voor een AED. Deze AED is inmiddels gekocht en al opgehangen aan de Torenberglaan 1.
Read more >
Laatste AED geplaatst
Laatste AED geplaatst 23-01-2020
De laatste AED die geplaatst is aan de Torenberglaan 1. Met dank aan de jaarlijkse speculaaspoppen actie van Wijkvereniging In de Bergen die zich dit jaar inzette voor de AED voor onze wijk.
Read more >
Flyer speculaaspoppenactie Woenselse Heide
Flyer speculaaspoppenactie Woenselse Heide 14-10-2019
Speculaaspoppen actie voor AED's Woenselse Heide. Deze flyer is inmiddels ook huis aan huis bezorgd in de wijk.
Read more >
Meld je nu aan voor de Somertijd Reanimatiedag
Meld je nu aan voor de Somertijd Reanimatiedag 13-05-2019
Rob van Someren doet het wéér… Op 25 mei wordt voor de tweede keer de Somertijd Reanimatiedag georganiseerd! Op meer dan twintig locaties door heel Nederland kun jij gratis de basis van reanimatie leren. Door een uur te geven, red je een leven. Meegedaan? Meld je dan aan bij harslag.nu en wordt burgerhulpverlener!
Waarom iedereen zou moeten leren reanimeren
Waarom iedereen zou moeten leren reanimeren 21-04-2019
Zes minuten maken het verschil. Bijna iedereen kent wel iemand die een hartstilstand heeft gehad. Als het je overkomt, is het te hopen dat er iemand in de buurt is die weet hoe hij of zij moet handelen. Want die eerste zes minuten zijn cruciaal… Een pleidooi om het ook te leren!
Read more >
7 maart reanimatiecursus met gebruik AED
7 maart reanimatiecursus met gebruik AED 17-02-2019
In een reanimatiecursus leer je reanimeren een AED bedienen. Zo weet je wat je moet doen bij een hartstilstand en kun je levens redden. Op donderdagavond 7 maart is er in het Heidehonk een extra cursus. Geef je op!
Read more >
Woenselse Heide HARTVEILIG!! Maar wel nog geld nodig voor verzekeringen .
Woenselse Heide HARTVEILIG!! Maar wel nog geld nodig voor verzekeringen . 17-12-2018
Het is gelukt! Woenselde Heide is HARTVEILIG ! De laatste AED is opgehangen bij de Meijerijlaan 11. Ook dit keer heeft Dijkhof elektrotechniek er weer belangeloos voor gezorgd dat de AED werd opgehangen en aangesloten. Maar financieel zijn we er nog niet helaas. De AED's moeten verzekerd worden en daar is nog 1107 euro voor nodig.
Read more >
Saamhorigheidsgevoel in Zeewolde: 'AED-actie ongelooflijk succes
Saamhorigheidsgevoel in Zeewolde: 'AED-actie ongelooflijk succes 17-11-2018
Steeds vaker schaffen mensen samen met hun buren een AED aan. Zeewolde is een van de plekken waar de actie een opvallend succes is, daar zijn er twintig geplaatst.
Tweede door de wijk bij elkaar gespaarde AED geplaatst
Tweede door de wijk bij elkaar gespaarde AED geplaatst 17-11-2018
Deze hangt bij Schouwenlaan 15, rechts op de garagemuur. Nu zijn er in totaal 3 AED's beschikbaar in Woenselse Heide (de 1ste is bij en van B-fysic, de 2de hangt bij de Schoklandstraat 17). Deze 3 zijn dag en nacht beschikbaar voor getrainde buurthulpverleners zodat er bij een hartstilstand van uzelf, partner , vriend, vriendin , bekende etc. er binnen 6 minuten adequaat gehandeld kan worden.
Read more >
De eerste samen door de wijk bij elkaar gespaarde AED opgehangen
De eerste samen door de wijk bij elkaar gespaarde AED opgehangen 17-11-2018
De AED werd opgehangen in de Schoklandstraat 17 en is aangemeld bij hartslag.nu. Hij werd geheel belangeloos opgehangen door Dijkhof installatie techniek en zij zullen dat ook doen met de volgende AED. De volgende AED wordt a.s. donderdag opgehangen in de Schouwenlaan bij nummer 15. Het is geweldig dat we dit als bewoners van Woenselse Heide samen bij elkaar hebben gekregen, maar we zijn er nog niet! Om onze wijk hartveilig te maken is er nog één AED nodig!
Read more >
Update AED Hartveilig Woenselse Heide 7 november
Update AED Hartveilig Woenselse Heide 7 november 07-11-2018
Komende vrijdag wordt de 2de AED, die 24u/dag elke dag beschikbaar is, geplaatst in de Schoklandstraat. Volgende week in de Schouwenlaan de 3de. Vanmiddag wordt het account geopend voor de laatste AED welke in de Meierijlaan moet komen te hangen. We hebben nog 1000 euro daarvoor nodig! Dit moet binnen 30 dagen bereikt zijn.
Read more >
Update AED Hartveilig Woenselse Heide 30 oktober
Update AED Hartveilig Woenselse Heide 30 oktober 16-11-2018
De stand van zaken tot nu toe voor een hartveilig Woenselse Heide. Er hebben 247 huishoudens gedoneerd. Maar ook een aantal bedrijven hebben weer een donatie gedaan. Cito Automotive, Driessen autogroep, Rijschool Via Maria en Dierenkliniek Nederlandplein! Er is nu voldoende geld voor twee AED's incl. verzekering voor 4 jaar. Er is nog een derde AED nodig! Hiervoor is tot nu toe 229 euro gedoneerd. Dus nog niet voldoende..... Maak daarom uw donatie over op op NL40INGB0007616128 t.n.v. Buurtpreventie Woenselse Heide o.v.v. Hartveilig Woenselse Heide
Read more >
Lege statiegeldflessen voor AED i.s.m. Jumbo Nederlandplein in november
Lege statiegeldflessen voor AED i.s.m. Jumbo Nederlandplein in november 27-10-2018
Al een tijdje geen lege flessen teruggebracht? Je kunt de opbrengst van dat terugkerende klusje nu ook schenken voor een nieuwe AED voor Woenselse Heide.
Read more >
Update AED Hartveilig Woenselse Heide 26 oktober
Update AED Hartveilig Woenselse Heide 26 oktober 27-10-2018
Met de toezegging van Driessen autogroep voor een donatie en de donaties van 207 huishoudens tot nu toe hebben we de tweede AED bijna bij elkaar. Maar we zijn er natuurlijk nog steeds niet! er moet nog een derde AED komen om onze wijk hartveilig te maken. Doneer s.v.p.! Iedere euro telt, dus ook een klein bedrag is erg welkom. U kunt uw bijdrage overmaken op NL40INGB0007616128 t.n.v. Buurtpreventie Woenselse Heide o.v.v. Hartveilig Woenselse Heide
Read more >
Update Hartveilig woenselse Heide
Update Hartveilig woenselse Heide 23-10-2018
Er is genoeg geld voor één AED met 5 jaar verzekering en stroomkosten. Er moet bij een hartstilstand binnen 6 minuten iemand ter plaatse kunnen zijn met een AED om iemand te kunnen redden. Daarom hebben we 3 AED's nodig voor onze wijk. Nog 2 te gaan dus!
Read more >
Maak je buurt veiliger
Maak je buurt veiliger 19-10-2018
Tientallen hartstilstanden. Elke dag. Snelle reanimatie met een AED in jouw buurt kan de overlevingskans verdubbelen.
Read more >
Flyer Hartveilig Woenselse Heide
Flyer Hartveilig Woenselse Heide 19-10-2018
De Flyer van hartveilig Woenselse Heide die door de wijk wordt verspreid.
Read more >
Hartveilig Woenselse Heide
Hartveilig Woenselse Heide 17-08-2018
Juni 2018 Werkgroep Hartveilig Woenselse Heide meldt het volgende:
Juni 2018 Werkgroep Hartveilig Woenselse Heide meldt het volgende: 21-06-2018
Eerste AED 24u elke dag voor de hele wijk aanwezig. Deze hangt buiten bij B Fysics, Grebbeberglaan / Hettenheuvellaan. (Grebbeberglaan 46) Door B Fysics betaald en gratis aangesloten door Dijkhoff elektrotechniek, Amelandlaan!!
Read more >
Hartveilig Woenselse Heide!
Hartveilig Woenselse Heide! 22-10-2017
Beste mensen, we willen onze wijk -Woenselse Heide- hartveilig maken. Lees verder...
Read more >