×
 

Wijkagent

De buurtwacht werkt samen met buurtpreventie Woenselse Heide en de wijkagent. Per 1 oktober 2018 is Rien Klerkx onze nieuwe wijkagent. Hij neemt daarmee de taken van Robbie vd Heijden over. Hieronder stelt hij zich voor.
Wijkagent

Na jaren in de wijken ‘t Hool en Vlokhoven werkzaam te zijn geweest ben ik sinds 1 oktober 2018 de nieuwe wijkagent in Uw wijk Woenselse Heide. Mijn doelstelling is om een leefbare en veilige wijk te creëren/houden en daarvoor zo veel mogelijk zichtbaar in de wijk aanwezig te zijn.

Om dit te bereiken heb ik behalve de medewerking van professionele partners ook die van U nodig. Ik ben dus een man die de verbinding zoekt. Mijn motto: Praat met elkaar en niet over elkaar en wees in deze drukke wereld wat toleranter ten opzichte van elkaar.

Voor structurele problemen en wijk gerelateerde vragen waarbij de politie een rol kan spelen kunt U bij mij terecht. Ik ben bereikbaar op 0900-8844 en bij afwezigheid kunt U een terugbelverzoek doen. Ook kunt U de vraag stellen/mededeling doen via politie.nl.

Komt U me in de wijk tegen en hebt U iets te melden of zomaar zin in praatje..... spreek me even aan.

Groeten Rien Klerkx.

 

Voor spoedgevallen belt u 112.

Michelangelolaan 4 , 5623 EJ ,  Eindhoven

Postbus 90163, 5200 MS, 's-Hertogenbosch

T 0900 8844

F 088 9632299

 

Related